Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 350-400 gr branza de vaci
- 5 linguri de zahar
- 1 ou
- 1 vf de cutit de bicarbonat
- esenta de rom
- 12 linguri de faina
- (3-4 linguri de faina prin care se dau papanasii la sfarsit)
- ulei pt prajit
- Decor:
- 100 gr ciocolata cu lapte
- 2 linguri cu unt
- zahar pudra
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Amestecam branza cu zaharul si cu bicarbonatul, adaugam oul si esenta de rom.
Adaugam faina treptat si amestecam bine.
Dam forma papanasilor si mai facem cateva bilute pe care le punem deasupra papanasilor.
Dam papanasii prin faina apoi ii prajim in uleiul incins, dupa care ii scoatem si ii punem pe un servetel.
Ii pudram cu zahar pudra.
Topim ciocolata impreuna cu untul, pe baie de aburi, pana se formeaza glazura si acoperim papanasii cu aceasta glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|