Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 140 g branza pufoasa cu smantana de la Delaco
- 250 g mascarpone de la Prodlacta
- 3 oua
- 1 pliculet finesse bourbon-vanillia
- 1/2 praf de copt cu sofran
- 3 linguri de zahar
- 300 g faina
- ulei pentru prajit
- smantana dulce
- dulceata de fragi
- dulceata de afine
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Intr-un castron punem mascarponele,branza pufoasa,ouale,zaharul si vanilia,omogenizam bine sa nu ramana cocoloase.
Separat cernem faina si o amestecam cu praful copt,apoi o adaugam peste amestecul de branza si mascarpone. Obtinem un aluat usor moale,pe care o sa-l luam cu lingura sa-l punem la prajit.
Punem o tigaie pe foc, o lasam sa se incinga, punem uleiul si apoi adaugam papanasii formati cu lingura, nu-i facem foarte mari ca sa poate sa se prajeasca si-nauntru, sa nu ramana aluat crud. Dupa ce s-au rumenit ii scoatem pe un servetel sa eliminam surplusul de ulei. Apoi asezam cate 3 pe o farfurioara, adaugam dulceata, sa fie sa se ajunga si smantana, servim cu pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|