Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 1 capacel de vin Lacrima lui Ovidiu
- 1 fiola esenta de rom Dr Otker
- 500 g branza de vaci
- 400 g faina(aproximativ, de fapt la faina e relativ, trbeuie cat cuprinde, dupa ochi se vede cand e suficient)
- 3 linguri de zahar
- 1 lingura bicarbonat de sodiu alimentar,
- 2 pliculete zahar vanilinat,
- 2 oua
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul inmuiat cu un capacel de vin Lacrima lui Ovidiu, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul.
Branza se sfarama intre degete si se presara usor si ea.
Se pune si fiola de esenta de rom.
Se face o coca moale ca de gogosi pe masa de lucru presarata cu faina.
Se formeaza inele groase si gogoloaie mici, bastonase si floricele.
Se prajesc in ulei incins.
Se servesc pudrate cu zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Otker.
Sunt pur si simplu excelente si se topesc in gura!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|