Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Postat de Ade200 in Dulciuri
22 Noi 2013 | 11683 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Reteta de preparare a papanasilor O reţetă a copilăriei...poate o revizitaţi.

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 1 linguriţă cu vârf de făină
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • coajă rasă de lămâie sau de portocală

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor

Se zdrobeşte brânza cu furculiţa, se amestecă toate. Se ia câte o linguriţă, se pune pe o planşetă sau foaie de plastic presărată cu făină.Se dă formă rotundă, apoi se turteşte ca la chiftele(grosime cam de 1 cm).

În tigaie înfierbântată bine(cam 5 minute, goală), se pun 2 linguri de ulei, se înfierbântă un minut, apoi se pun papanaşii. Se prăjesc până se rumenesc pe o parte, apoi se întorc. Când sunt prăjiţi pe ambele părţi, se servesc fierbinţi cu zahăr vanilat şi putin iaurt sau smântână alături. Cine vrea poate pune dulceaţă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fursecuri fragede cu lamaie

Postat de Ina

Fursecuri fragede cu lamaie

Margarina , pastrata 30 minute la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul .  Adaugam cele doua oua, amestecand pentru omogenizare. Incorporam treptat coaja si zeama de lamaie, faina...

Citeste continuarea

Tarta cu lamaie

Postat de Bianca20

Tarta cu lamaie

Aluat: Se pune faina, zaharul, praful de sare si praful de copt intr-un bol. Se adauga untul rece si taiat cubulete. Se framanta pana obtinem un aluat uscat si faramicios. Se adauga oul si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2013, 11:17
la 22.11.2013, 11:36
la 22.11.2013, 12:14
super
la 22.11.2013, 12:28
la 22.11.2013, 13:54
asa ceva nu as refuza niciodata !

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking