Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Postat de Ade200 in Dulciuri
22 Noi 2013 | 11683 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Reteta de preparare a papanasilor O reţetă a copilăriei...poate o revizitaţi.

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 1 linguriţă cu vârf de făină
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • coajă rasă de lămâie sau de portocală

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor

Se zdrobeşte brânza cu furculiţa, se amestecă toate. Se ia câte o linguriţă, se pune pe o planşetă sau foaie de plastic presărată cu făină.Se dă formă rotundă, apoi se turteşte ca la chiftele(grosime cam de 1 cm).

În tigaie înfierbântată bine(cam 5 minute, goală), se pun 2 linguri de ulei, se înfierbântă un minut, apoi se pun papanaşii. Se prăjesc până se rumenesc pe o parte, apoi se întorc. Când sunt prăjiţi pe ambele părţi, se servesc fierbinţi cu zahăr vanilat şi putin iaurt sau smântână alături. Cine vrea poate pune dulceaţă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cornulete tigarete

Postat de mirela0911

Desert cornulete tigarete

Intr-un bol se cerne faina. Se adauga sarea si untura. Se amesteca cu degetele pana se obtine un aluat sfaramicios. Se pun galbenusurile, zaharul vanilat si smantana si se framanta pana se obtine...

Citeste continuarea

BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING DE LĂMÂIE

Postat de panacris

BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING DE LĂMÂIE

Se amestecă energic margarina topită cu zahărul, sarea și ouăle, până se topește zahărul. Ciocolata se rupe bucățele și se topește într-un vas special sau pe baie de aburi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2013, 11:17
la 22.11.2013, 11:36
la 22.11.2013, 12:14
super
la 22.11.2013, 12:28
la 22.11.2013, 13:54
asa ceva nu as refuza niciodata !

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking