Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor

Postat de privatelaura in Pui
17 Ian 2024 | 2333 vizualizari
Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor

Va spun sincer, preparatul asta l-am incropit pe loc. Pentru Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor am folosit cateva ingrediente: cuburi de spanac, piept de pui, usturoi, smantana si mozzarella. Totul bagat la cuptor. Maxim 30-40 minute dureaza toata treaba si iese super gustos, carnea suculenta, iar spanacul foarte gustos de la usturoi si smantana. O mancare super rapida si buna la gust.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor
  • 200 gr cuburi spanac congelat
  • 2 lg ulei de masline
  • 3 lg pasta de rosii
  • 3-4 lg smantana
  • usturoi (dupa gust)
  • sare
  • piper
  • 2 bucati piept de pui fara os si fara piele
  • 200 gr mozarella rasa

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor

Intr-un vas termorezistent, se pun putin ulei de masline, sare, piper si cuburile de spanac. Se amesteca cu o lingura ca sa se condimenteze usor spanacul. Se preseaza si se toaca marunt cativa catei de usturoi.

Se adauga putina pasta de rosii (suc), cateva linguri smantana.

Deasupra se asaza bucatile de piept. Se condimenteaza cu sare si piper sau condimente dupa gust si se garniseste totul cu mozzarella rasa.

Totul se baga la cuptor, la 200 grade C, timp de 25-30 minute, pana se rumeneste frumos. La jumatatea timpului, se amesteca usor cu o lingura prin spanac ca sa se desfaca usor si sa se amestece cu sosul de smantana.

Puiul cu spanac se serveste cu o salata verde cu ceapa si ridichi sau dupa gustul fiecaruia.

Super rapid si gustos din cateva ingrediente.

 

Vezi si reteta de Piept de pui caprese la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu legume la cuptor

Postat de simona72

Pui cu legume la cuptor

Carnea de pui, spalata , curatata, stearsa cu prosoape de hartie se condimenteaza dupa gust su sare, piper, cimbru si boia. Se da carnea la frigider pt 30 minute.Dupa ce carnea a stat la frigider...

Citeste continuarea

Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui

Dovlecelul se curata de coaja, se spala si se taie rondele groase. Ciupercile se spala si se taie in jumatati. Ceapa rosie se curata de foi, se spala si se taie rondele groase....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2024, 22:32
Bunnn, bun!
la 17.01.2024, 22:35
O bunatateeee
la 17.01.2024, 22:48
Multumesc! Super gustos, mai ales daca sunteti fani spanac
la 18.01.2024, 01:56
la 18.01.2024, 09:23
Ce bunătate!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking