Ingrediente
- Ingrediente Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor
- 200 gr cuburi spanac congelat
- 2 lg ulei de masline
- 3 lg pasta de rosii
- 3-4 lg smantana
- usturoi (dupa gust)
- sare
- piper
- 2 bucati piept de pui fara os si fara piele
- 200 gr mozarella rasa
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor
Intr-un vas termorezistent, se pun putin ulei de masline, sare, piper si cuburile de spanac. Se amesteca cu o lingura ca sa se condimenteze usor spanacul. Se preseaza si se toaca marunt cativa catei de usturoi.
Se adauga putina pasta de rosii (suc), cateva linguri smantana.
Deasupra se asaza bucatile de piept. Se condimenteaza cu sare si piper sau condimente dupa gust si se garniseste totul cu mozzarella rasa.
Totul se baga la cuptor, la 200 grade C, timp de 25-30 minute, pana se rumeneste frumos. La jumatatea timpului, se amesteca usor cu o lingura prin spanac ca sa se desfaca usor si sa se amestece cu sosul de smantana.
Puiul cu spanac se serveste cu o salata verde cu ceapa si ridichi sau dupa gustul fiecaruia.
Super rapid si gustos din cateva ingrediente.
Vezi si reteta de Piept de pui caprese la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|