Ingrediente
- Ingrediente Reteta de pulpa de porc in sos picant
- 800 g pulpa de porc
- 200 g ceapa
- 50 ml ulei
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 lingurita boia iute
- 1/2 lingurita piper mozaic proaspat macinat
- 1 lingurita rasa vegeta
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 foaie dafin
- 1/2l ingurita cimbru
- 5 catei de usturoi
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant
Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a rumenit usor pe toate partile.
Am adaugat ceapa taiata marunt si am calit-o putin impreuna cu carnea. Am adaugat apoi apa fierbinte, boiaua de ardei, foaia de dafin, am pus capacul si am fiert la foc mic, adaugand cate putina apa, aproximativ 60minute. Atat a durat sa fiarba carnita mea.
Am pus apoi pasta de tomate, cimbrul, usturoiul tocat marunt, vegeta, piperul mozaic macinat, am mai pus putina apa pentru a se forma sosul si am mai lasat sa fiarba sub capac, 5 minute.
Eu am ales sa servesc aceasta mancare, alaturi de un pilaf.
Punct ochit, punct lovit! Fiului meu ii place carnea picanta si mananca cu placere pilaful.
Pofta buna va doresc si voua!
Vezi si reteta de Pui cu smantana si ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpa de porc in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|