Reteta de pulpa de porc in sos picant

Postat de Caty in Mancaruri cu carne
7 Feb 2024 | 2070 vizualizari
Reteta de pulpa de porc in sos picant

La foc mic, am facut o pulpita de porc in sos picant, numai buna de mancat cu o garnitura de orez, mamaliga sau piure. Pentru Reteta de pulpa de porc in sos picant ai nevoie de doar cateva ingrediente: pulpa porc, ceapa, ulei, condimente, pasta de tomate.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de pulpa de porc in sos picant
  • 800 g pulpa de porc
  • 200 g ceapa
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita piper mozaic proaspat macinat
  • 1 lingurita rasa vegeta
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 foaie dafin
  • 1/2l ingurita cimbru
  • 5 catei de usturoi

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant

Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a rumenit usor pe toate partile.
Am adaugat ceapa taiata marunt si am calit-o putin impreuna cu carnea. Am adaugat apoi apa fierbinte, boiaua de ardei, foaia de dafin, am pus capacul si am fiert la foc mic, adaugand cate putina apa, aproximativ 60minute. Atat a durat sa fiarba carnita mea.
Am pus apoi pasta de tomate, cimbrul, usturoiul tocat marunt, vegeta, piperul mozaic macinat, am mai pus putina apa pentru a se forma sosul si am mai lasat sa fiarba sub capac, 5 minute.
Eu am ales sa servesc aceasta mancare, alaturi de un pilaf.
Punct ochit, punct lovit! Fiului meu ii place carnea picanta si mananca cu placere pilaful.
Pofta buna va doresc si voua!

Vezi si reteta de Pui cu smantana si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpa de porc in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele cu susan

Postat de TAB1TA

Chiftele cu susan

Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se amesteca cu miezul de paine, carnea si condimentele. (Se poate adauga un ou la acest amestec, eu nu am mai pus.) Se bat ouale si se pun intr-un bol....

Citeste continuarea

Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de merisor67

Perisoare in sos de usturoi verde

Pentru perisoare, amestecam carnea cu ceapa trecuta prin masina de tocat, patrunjelul tocat marunt, condimentele, orezul si ouale, omogenizam bine compozitia si incepem sa formam perisoarele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2024, 19:31
Arată apetisant...
la 07.02.2024, 20:50
Si mie imi place sa fac asa pulpa de porc in sos! Iese gustoasa!
la 07.02.2024, 23:44
la 08.02.2024, 05:00
Multumesc!
la 08.02.2024, 20:07
Cat de bine arata, imi faci pofta!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking