Ingrediente
- Ingrediente Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella
- 1 kg piept de pui
- Făină
- 3 ouă
- Pesmet
- 3-4 cartofi
- Sare și piper
- Boia
- Praf de usturoi
- Maioneză
- Tabasco
- Mozzarella
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella
Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare, piper, boia și praf de usturoi. Turnăm puțin ulei și amestecăm. Așezăm cuburile într-o tavă de copt tapetată cu hârtie și le introducem în cuptor.
Între timp, pregătim șnitelele de pui, tăiem pieptul în felii subțiri și le condimentăm cu sare și piper după gust.
Trecem fiecare bucată prin ou bătut, făină și pesmet, apoi le prăjim în ulei bine încins.
După ce avem toate componentele gata, asamblăm preparatul.
În tăvițe individuale, așezăm un strat de cartofi prăjiți la cuptor, bucăți de șnițel de pui și un strat generos de mozzarella rasă.
Băgăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 5 minute, până când mozzarella se topește.
Servim șnițelul cu cartofi prăjiți și mozzarella cu un strop de sos de maioneză deasupra și... poftă bună!
Vezi si reteta de Snitel unguresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|