Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir

Postat de mitinita in Mancaruri de post
24 Feb 2018 | 25356 vizualizari
Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir

Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir se poate pregati cu taitei pentru mancare chinezeasca, dar daca nu ii gasiti, ii puteti folosi si pe cei de la supa instanta. Se prepara rapid si sunt deliciosi!

Ingrediente

Ingrediente Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir

  • 2 pachete de taitei instanti
  • 1/4 varza mai mica
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • ghimbir ras sau pudra, dupa gust
  • sos de soia
  • ulei
  • ulei de susan, optional

Mod de preparare

Preparare Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir

Taiteii se pun intr-un bol adanc si se toarna apa fierbinte peste ei. Se lasa 3 minute si se scurg de apa.

Se curata legumele si se taie in bucati mai mari, dar subtiri.

Se pune o tigaie sau un wok pe foc si se adauga 1-2 linguri de ulei. Se infierbanta si se adauga ceapa si morcovii. Se calesc 1 minut la foc mare. Se adauga varza si se mai calesc 1-2 minute.

Se adauga taiteii si 1 lingura de sos de soia.

Se tin pe foc inca 1-2 minute si se amesteca des. Optional, puteti adauga cateva picaturi de ulei de susan.

Se iau de pe foc si se servesc.

Pofta buna!

Poate-ti place si reteta de Taitei chinezesti cu pui sau Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci

Recomandam si - Noodles cu Carne de Porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ardei umpluti cu orez, legume si soia (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Ardei umpluti cu orez, legume si soia (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea cea mare. Legumele mexicane se spala cu apa calda ca sa se decongeleze si se...

Citeste continuarea

Parjoale manastiresti

Postat de Ksenya

Parjoale manastiresti

Hrisca o dam la robot pana devine ca un piure. Ceapa o tocam si o calim in 2 linguri ulei, pana devine aurie, adaugam ciupercile tocate si lasam la inabusit 20 minute la foc mic. Dam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2018, 23:46
Daca erau japonezi iti ceream...
la 24.02.2018, 23:47
la 24.02.2018, 23:49
Nu v-ati culcat? )
la 24.02.2018, 23:57
Mie imi plac
la 25.02.2018, 00:07
Nu, ca Am treaba cu Vali...

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking