Ingrediente
Ingrediente Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir
- 2 pachete de taitei instanti
- 1/4 varza mai mica
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa verde
- ghimbir ras sau pudra, dupa gust
- sos de soia
- ulei
- ulei de susan, optional
Mod de preparare
Preparare Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir
Taiteii se pun intr-un bol adanc si se toarna apa fierbinte peste ei. Se lasa 3 minute si se scurg de apa.
Se curata legumele si se taie in bucati mai mari, dar subtiri.
Se pune o tigaie sau un wok pe foc si se adauga 1-2 linguri de ulei. Se infierbanta si se adauga ceapa si morcovii. Se calesc 1 minut la foc mare. Se adauga varza si se mai calesc 1-2 minute.
Se adauga taiteii si 1 lingura de sos de soia.
Se tin pe foc inca 1-2 minute si se amesteca des. Optional, puteti adauga cateva picaturi de ulei de susan.
Se iau de pe foc si se servesc.
Pofta buna!
Poate-ti place si reteta de Taitei chinezesti cu pui sau Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci
Recomandam si - Noodles cu Carne de Porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|