Ingrediente
- 1 cutie aluat de foetaj inghetat(2 foi )
- 1 ou
- 1 paharel de tuica (cutie scobitori)si un capacel mai mic decat cel de tuica(vezi capac medicamente)
Mod de preparare
Se lasa sa se dezghete aluatul de foietaj apoi se iau 2 forme de paharele mici ,unul de tuica si unul mai mic sau un capacel si se taie
Se taie 3 cercuri cu paharelul de tuica apoi se ung cu ou si 2 dintre ele se mai taie odata in mijloc cu un capacel mic si apoi se suprapun cele 2 cu mijlocul gol si apoi se pun peste cel intreg dupa care se pun pe hartie. Se pun la cuptor la foc foarte tare 10-15 minute depinde si de foc.Se pot pune cate 3 randuri si ies si mai inalte
Dupa ce s-au copt se scot si se pun pe o tava sant foarte sensibile,se rup foarte usor ,se pot umple cu diferite compozitii atata dulci cat si ca aperitive
Cu siguranta gasiti aluat de foetaj care creste(aici sant de 2 tipuri care cresc si care nu cresc)
Ale mele sau culcat putin pe cand cele din comert una si una,oricum e prima data cand fac data viitoare o sa iasa mai bine
Pun si o poza cu cele din comert ,oricum e diferenta intre ale mele si cele de cumparat
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de vols (cosulete)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|