Reteta de vols (cosulete)

Postat de nadina73 in Piine
2 Mai 2010 | 8026 vizualizari
Reteta de vols (cosulete)

sant si in comert cel putin aici gasesc in spania dar e drept ca sant scumpe si atunci am zic hai sa incerc sa fac eu acasa. Si au iesit

Ingrediente

  • 1 cutie aluat de foetaj inghetat(2 foi )
  • 1 ou
  • 1 paharel de tuica (cutie scobitori)si un capacel mai mic decat cel de tuica(vezi capac medicamente)

Mod de preparare

Se lasa sa se dezghete aluatul de foietaj apoi se iau 2 forme de paharele mici ,unul de tuica si unul mai mic sau un capacel si se taie

Se taie 3 cercuri  cu paharelul de tuica apoi se ung cu ou si 2 dintre ele se mai taie odata in mijloc cu un capacel mic si apoi se suprapun cele 2 cu mijlocul gol si apoi se pun peste cel intreg dupa care se pun pe hartie. Se pun la cuptor la foc foarte tare 10-15 minute depinde si de foc.Se pot pune cate 3 randuri si ies si mai inalte

Dupa ce s-au copt se scot si se pun pe o tava sant foarte sensibile,se rup foarte usor ,se pot umple cu diferite compozitii atata dulci cat si ca aperitive

Cu siguranta gasiti aluat de foetaj care creste(aici sant de 2 tipuri care cresc si care nu cresc)

Ale mele sau culcat putin pe cand cele din comert una si una,oricum e prima data cand fac data viitoare o sa iasa mai bine

Pun si o poza cu cele din comert ,oricum e diferenta intre ale mele si cele de cumparat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de vols (cosulete)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paine impletita

Postat de tarasmariana

Paine impletita

Punem apa calduta,drojdia, 1 lingura de zahar intr-un bol si amestecam. Invelim maiaua si o punem la un loc calduros pana isi dubleaza volumul. In alt vas punem faina cernuta, maiaua sarea,...

Citeste continuarea

Paine cu cartofi

Postat de RODIMUR

Paine cu cartofi

Cartofii se spală, se fierb în coajă, se lasă să se răcească bine, după care se decojesc și se pasează, sau se dau pe răzătoarea mică. Se frământă bine cartofii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2010, 18:44
interesante..
la 02.05.2010, 19:28
sa sti ca da rocsi,si arata foarte bine
la 02.05.2010, 19:48
.............salvat reteta
la 02.05.2010, 20:02
medioto e putin migaloasa dar merita
la 02.05.2010, 21:52

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking