Ingrediente
- Ingrediente Reteta delicioasa de prajitura turnata cu branza si stafide
- 3 oua
- 13 lg zahar
- 13 lg ulei
- 13 lg lapte
- 16 lg faina
- 1 plic praf de copt
- sare
- zahar si esenta de vanilie
- Umplutura de branza:
- 500-600 g branza de vaca
- 100 g stafide
- 4 oua
- esenta si zahar vanilat
- 2 lg gris
Mod de preparare
Cum se prepara Reteta delicioasa de prajitura turnata cu branza si stafide
- ouale se mixeaza cu zaharulsi sarea pana-si dubleaza volumul
-se adauga in fir subtire ,mixand continuu ,uleiul,dupa aceea laptele
-in faina se amesteca praful de copt si se adauga cu lingura in compozitie1/2 din compozitie se va turna in tava ,se da la cuptor panna se intareste putin,
- intre timp se prepara umplutura amestecand toate ingredientele de mai sus
- umplutura se toarna peste blatul cald iar deasupra se uniformizeaza cealalta 1/2 din aluat
-se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
-se pudreaza si portioneaza dupa ce s-a racit.
Incercati si placinta cu mere sau placinta dobrogeana
Recomandam si branzoaice trandafir
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa de prajitura turnata cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|