Ingrediente
- Ingrediente Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie
- 150 g unt cu 82% grasime
- 75 g zahar
- 1 ou
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- faina cat cuprinde cca 200-250 g
- coloranti alimentari, rosu, galben, albastru
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie
Intr-un castron am pus untul la temperatura camerei, am adaugat zaharul, oul, sarea si praful de copt si am omogenizat bine. Am adaugat faina putin cate putin si am framantat un aluat nelipicios- seamana ca plastelina. Am impartit aluatul in 3 parti egale, in fiecare bucata de aluat am pus cate o culoare, rosu, galben si albastru. Am framantat pe rand bucatile de aluat pana am obtinut o culoare frumoasa si omogena. Am format 3 suluri , le-am pus unu langa altul si apoi am invelit in folie alimentara. Am dat aluatul la frigider cca 3 ore. Am scos aluatul de la frigider, am taiat felii si le-am decupat cu diverse forme, resturile de aluat le-am amestecat si am intins foaie si am decupat alte forme. Am asezat formele in tava tapetata cu hartie de copt, am preincalzit cuptorul la 175 grade, am bagat tava in cuptor si am copt fursecurile cca 10-15 min, nu mai mult . Am scos tava din cuptor si am lasat sa se raceasca bine.
Vezi si reteta Fursecuri cu model traditional.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|