Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata

Postat de Brindusa in Prajituri
22 Dec 2010 | 4977 vizualizari
Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata

Ingrediente

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar tos alb
  • 100 g zahar brun
  • 3 oua
  • sucul de la 1/2 portocala
  • coaja rasa de la 2 portocale
  • 3 linguri cacao neagra
  • 1 lingurita praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 g ciocolata neagra, taiata cuburi de 2-3 cm

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)

Pe o tava pune foaie de copt

Amesteca faina, cacaoa si praful de copt

Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza (2-3minute)

Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.

Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.

Pune amestecul de faina. Amesteca.

Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.

Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.

Coace 15 minute la 180 C.

Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Alba ca Zapada

Postat de mirela0911

Desert prajitura Alba ca Zapada

Mai intai se pregateste crema pentru a avea timp sa se raceasca. Crema: Intr-o cratita cu fundul dublu se pune faina, zaharul si se toarna laptele apoi in fir subtire amestecand bine pentru a...

Citeste continuarea

Prajitura Rudy

Postat de privatelaura

Prajitura Rudy

Intr-un castron am amestecat faina, indulcitorul, cacaoa. Am adaugat untul taiat cubulete si galbenusul. Am framantat bine toata compozitia si apoi am impartit aluatul obtinut in doi bulgari mari....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2010, 21:28
Primaaaaaaaaaa!!!
la 23.12.2010, 01:19
Mai ai...arata superb!
la 23.12.2010, 07:40
numai bune de facut cadou
la 23.12.2010, 10:17
bune bune
la 23.12.2010, 19:35
5f

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking