Ingrediente
- 200 g unt moale
- 150 g zahar tos alb
- 100 g zahar brun
- 3 oua
- sucul de la 1/2 portocala
- coaja rasa de la 2 portocale
- 3 linguri cacao neagra
- 1 lingurita praf de copt
- 400 g faina
- 100 g ciocolata neagra, taiata cuburi de 2-3 cm
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)
Pe o tava pune foaie de copt
Amesteca faina, cacaoa si praful de copt
Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza (2-3minute)
Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.
Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.
Pune amestecul de faina. Amesteca.
Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.
Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.
Coace 15 minute la 180 C.
Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|