Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata

Postat de Brindusa in Prajituri
22 Dec 2010 | 4972 vizualizari
Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata

Ingrediente

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar tos alb
  • 100 g zahar brun
  • 3 oua
  • sucul de la 1/2 portocala
  • coaja rasa de la 2 portocale
  • 3 linguri cacao neagra
  • 1 lingurita praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 g ciocolata neagra, taiata cuburi de 2-3 cm

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)

Pe o tava pune foaie de copt

Amesteca faina, cacaoa si praful de copt

Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza (2-3minute)

Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.

Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.

Pune amestecul de faina. Amesteca.

Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.

Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.

Coace 15 minute la 180 C.

Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300

Postat de timea

Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300

Mai intai spalam bine fructele si lasam sa se usuce. Piersicile le taiem felii si le punem intr-un bol. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute pana...

Citeste continuarea

Desert Millefeuille

Postat de Constelatialeu

Desert Millefeuille

Aluatul foitaj l-am facut cu o zi inainte, gasiti reteta in pagina mea de retete. Deci primul pas a fost facut, asa ca trecem sa facem mai intai crema sa se raceasca pana bibilim coacerea foilor....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2010, 21:28
Primaaaaaaaaaa!!!
la 23.12.2010, 01:19
Mai ai...arata superb!
la 23.12.2010, 07:40
numai bune de facut cadou
la 23.12.2010, 10:17
bune bune
la 23.12.2010, 19:35
5f

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking