Reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa

Postat de bitza in Pui
27 Ian 2011 | 52930 vizualizari
Reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa

Descopera reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa. Un preparat traditional, usor de gatit, perfect pentru mesele de familie.

Ingrediente

Ingrediente Reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa medie
  • 250 g ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 3 catei usturoi
  • sare,piper
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa

Intr-un ceaun se pun 2-3 linguri ulei si se calesc ceapa si usturoiul,tocate marunt.Cand se inmoaie ceapa se pune pieptul de pui,taiat cubulete si condimentat.Se lasa pe foc pana se albeste pe toate partile,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii.Se mai calesc 5 minute,apoi se adauga 2 pahare cu apa.Se lasa la foc mic pana se fierb ciupercile.Smantana lichida se toarna in ceaun amestecand incontinuu.

Intr-un castron se amesteca faina cu 3 linguri apa si se amesteca bine,apoi se amesteca cu 2-3 linguri de ciulama.Amestecul de faina se toarna in ceaun amestecand energic.Se mai fierbe 5 minute,avand grija sa nu se prinda.Se condimenteaza dupa gust.

Se serveste cu patrunjel si mamaliguta.

Daca nu vreti sa faceti cu pui, puteti alege sa faceti Ciulama de ciuperci

Recomandam si aceasta delicioasa Ciulama de hribi

Arata excelent si reteta de Ciulama de Iepure la Ceaun

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pulpe cu cartofi la cuptor

Postat de oanapl

Pulpe cu cartofi la cuptor

Pulpele trebuie scoase din frigider cu măcar o oră înainte de coacere astfel încât să aibă timp să se încălzească un pic. Se pune cuptorul la încins la 220 C...

Citeste continuarea

Terina de pui cu orez si legume

Postat de vio_dreams

Terina de pui cu orez si legume

Taiem pieptul de pui fasii.Orezul il acoperim cu apa si il lasam 10-15 minute apoi il scurgem. Morcovul il fierbem in prealabil doar atat cat sa ramana  crocant apoi il taiem cuburi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2011, 19:15
buna
la 27.01.2011, 19:17
Pfffffffffffff , bine ca reteta ta nu arata ca un apret ....
la 27.01.2011, 19:46
foarte buna, am facut si eu astazi ciulama, dar fara smantana
la 27.01.2011, 20:13
Pai nu ma strigi si pe mine la masa?
la 27.01.2011, 20:35

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking