Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta

Postat de panacris in Paste
3 Iun 2019 | 2859 vizualizari
Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta

O nouă rețetă din seria nimic nu se aruncă, totul se transformă! ;)  Pastele sunt preferatele mele, de ceva timp am descoperit o variantă mult mai rapidă și la îndemîna oricui, nu trebuie mare pricepere. După o revizie prin frigider și cămară, am descoperit suficiente ingrediente pentru o ”tigaie” cu paste, carne, legume, și brânză..  

Ingrediente

  • Paste Rigatoni de la Barilla 500 g.
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ardei kapia roșu 1 bucată,
  • Apio 1 tijă, optional,
  • Ciuperci champignon întregi 1 borcan cca. 350 g,
  • Ciuperci gălbiori conservate 1 borcan cca. 250 g,
  • Pulpă de pui gătită 1 bucată, ( friptură rămasă stingher prin frigider!),
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Smântână de gătit 200 ml,
  • Sare iodată 1 linguriță,
  • Brânză (de oricare, dar să fie mai grasă!) cca. 100 g,
  • Parmesan ras 2 linguri.

Mod de preparare

Legumele se curăță, se toacă mărunt și împreună cu cele două sortimente de ciuperci, se pun la gătit, într-o tigaie mai înaltă, sau o semi-oală împreună cu pastele, adăugându-se uleiul de măsline și apă cât să acopere pastele, apoi se lasă la fiert, atenție, cca. 15 minute, după ce au început să clocotească.

Se asezonează de sare, piper și se adaugă smântâna lichidă, brânza mărunțită și se lasă la fiert la foc mic, cca. 5 minute, iar spre final, se asezonează de sare și piper.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de paste cu somon si rosii

Postat de cristeena20

Reteta de paste cu somon si rosii

Iata cum se prepara Reteta de paste cu somon si rosii Pastele de obicei se fac repede si trebuie sa le servim imediat ce sunt gata, cu parmezan ras deasupra.  Prima data punem apa cu...

Citeste continuarea

Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Postat de MotanLaOale

Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2019, 21:55
la 03.06.2019, 22:07
bun bun
la 04.06.2019, 00:45
Phui ce dor imi este de paste , Nu am mai mancat de 3 luni )
la 04.06.2019, 07:48
O bunatate!
la 04.06.2019, 07:59

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking