Risotto rosu cu chorizo, spanac si branza

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
8 Mai 2019 | 1421 vizualizari
Risotto rosu cu chorizo, spanac si branza

 Retete pentru mese in familie

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 25 grame unt
  • 300 grame orez pentru risotto (cu bob rotund)
  • 400 grame rosii in bulion
  • 1 litru supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • 150 grame chorizo
  • 600 grame spanac proaspat
  • 150 grame branza Feta sau telemea

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.

Se incalzeste untul intr-o cratita cu fund dublu si se caleste ceapa 3 minute. Se adauga usturoiul si se mai lasa 1 minut. Se adauga orezul si se lasa 3 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga rosiile si se amesteca pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat. Se adauga supa treptat, amestecand frecvent si asteptand ca aproape tot lichidul sa fie absorbit inainte de a mai adauga supa. 

Intre timp, se indeparteaza invelisul carnatului si se taie in felii. Se prajesc intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu, 5 minute. Se transfera pe prosoape de hartie. Se adauga spanacul in grasimea ramasa in tigaie si se amesteca pana se inmoaie. 

Se adauga 1/3 din cantitatea de branza in risotto si se amesteca bine. Se adauga sare si piper dupa gust. 

Se serveste cu felii de chorizo, spanac si restul de branza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto rosu cu chorizo, spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de carne tocata cu legume

Postat de Alina26

Rulada de carne tocata cu legume

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte. 2.Intr-o tigaie am incins uleiul de...

Citeste continuarea

Friptura la gratar

Postat de Dya

Friptura la gratar

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform. Rosiile le coacem pe gratar. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2019, 23:26
Bun ,bun !
la 08.05.2019, 23:30
la 09.05.2019, 04:57
Suuuper !!!!Dac-i cu chorizo ,este bun )
la 09.05.2019, 09:51
Bunaciune!
la 09.05.2019, 20:02
Arata bine preparatul!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking