Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
21 Dec 2013 | 7837 vizualizari
Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen

Cand iti spun copiii "vezi ca vine cineva pe la noi, fa-ne repede ceva de rontait", rondelele acestea sunt ideale! Sunt simplu de facut, la indemana oricui si dispar imediat. Ideea o am de la Sidy si ii multumesc!

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj Bella
  • ketchup dulce
  • seminte de chimen
  • amestec de condimente "Hot & Spicy"

Mod de preparare

Dezghetam aluatul de foietaj, dar nu definitiv(eu l-am pus langa calorifer si in 10 minute a fost gata de preparat).

Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam).

Ungem fiecare foaie cu putin ketchup, eu am preferat sa pun dulce si sa adaug condimente, dar se poate pune un ketchup usor picant.

Presaram condimente peste ketchup si seminte de chimen.

Rulam foile si taiem rondele de maxim 2 cm fiecare.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam rondelele la distante de 2-3 cm una fata de alta si le coacem la 180 grade pentru 35 de minute.

Eu am copt in doua tavi de 26/40 cm, a cate 15 rondele.

Sunt bune cu o bere alaturi, dar si fara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Broccoli si conopida la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Broccoli si conopida la cuptor

Conopida si broccoli se rup in buchetele mai mici si se clatesc sub jet de apa rece. Punem o oala cu apa pe foc, iar cand incepe sa fiarba se adauga buchetelele de conopida si broccoli la...

Citeste continuarea

Mille-feuilles crocant cu guacamole si pui

Postat de Sylvia

Mille-feuilles crocant cu guacamole si pui

Avem nevoie pentru inceput de 36 de cercuri de foaie filo pe care in prima faza le decupam cu un cerc de inox si apoi le pensulam cu unt clarificat si cu mac si le coacem la 180 de  grade...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2013, 09:50
la 21.12.2013, 09:55
ce aspectuoase
la 21.12.2013, 09:56
Cred ca sunt o bunatate!Ai avut si bere la ele?
la 21.12.2013, 09:57
Buni, am avut si bere
la 21.12.2013, 09:57

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking