Ingrediente
- 1 pachet foietaj din comert
- 100 gr. branza telemea
- 6 felii ementaler
- 1 albus
- 150 gr. cascaval ras
- 20 gr. seminte de susan
- 1/2 lingurita fulgi de chili
- 1 lingurita seminte de chimen
Mod de preparare
Aluatul dezghetat, la temperatura camerei se intinde in tava pe hartie de copt.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Ungem aluatul cu albus, asezam feliile de cascaval, taiem bucatele de branza telemea, presaram cascaval ras, seminte de chimen si de susan si fulgi de chili.
Dam tava la cuptor pentru 35 minute, pana se rumeneste frumos.
Scoatem tarta din cuptor, portionam si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu branzeturi si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|