Tarta foietaj cu branza

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
19 Ian 2013 | 5770 vizualizari
Tarta foietaj cu branza

Rapida, simpla si delicioasa! :)))

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj( are doua bucati de foi)
  • 2 pachete de branza telemea de vaca( Hochland) 700 gr
  • 150 gr iaurt grecesc( 1 borcanel)
  • 3 oua si 1 galbenus( pentru uns)
  • un praf de chimen macinat
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Se decongeleaza foietajul la temperatura camerei.

Branza se amesteca cu ouale, iaurtul si verdeata tocata.

Se tapeteaza tava cu hartie pergament. Se intinde prima foaie, ea este o foaie dreptunghiulara iar daca folosim tava rotunda de tarta taiem colturile si umplem golurile de pe margine.

Asezam compozitia de branza.

Deasupra punem foaia a doua de care am tras putin sa se intinda usor sa acopere bine umplutura. Eu din marginile ramase am decupat urgent cu forma cateva floricele :)))

Ungem cu galbenus, presaram cu chimen macinat si coacem la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.

Servim cu placere .... e o mare bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu mozzarella, oua de prepelita si rosii cherry

Postat de oanapl

Placinta cu mozzarella, oua de prepelita si rosii cherry

Lași să se dezghețe aluatul la temperatura camerei, apoi îl întinzi pe o foaie de aluat și îl transferi în tava mare de cuptor. Tai aluatul de jur-împrejur,...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Postat de sufletista

Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem. Eu am facut o tarta mare si 4 mici. Crestam un chenar in jur aluatului fara...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2013, 22:47
ce-mi place foietajul...e atat de versatil!
la 19.01.2013, 22:48
Da Adnia te poti juca dupa bunul plac cu el!
la 19.01.2013, 22:49
bun bun
la 19.01.2013, 22:58
gustos
la 19.01.2013, 23:07
Multumesc Motan simpatic!

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking