Aperitiv rapid din aluat de foetaj

Postat de dentistutza in Aperitive / Garnituri
13 Mar 2010 | 19583 vizualizari
Aperitiv rapid din aluat de foetaj

...conform principiului ca "nimic nu se pierde" din cateva leftovers si ceva imaginatie se poate incropi in mare viteza ceva bun pentru uz intern sau musafiri neasteptati.

Ingrediente

  • Crusta
  • 1 pachet aluat foetaj la temp. frigiderului
  • Compozitia "fantezie"
  • 200 gr. cascaval de oaie ras
  • 1 cutie crema de branza,poate fi si din cea cu arome diferite
  • 2 oua intregi
  • 150 gr. muschiulet afumat taiat cubulete
  • cateva masline fara samburi ,rondele
  • mirodenii dupa plac:piper,oregano,chimen etc
  • pt. decor
  • un galbenus frecat cu 2-3 picaturi ketchup si niste susan/mac/sare grunjoasa

Mod de preparare

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita.

Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si presaram ce ne place pt. aspect.

Se coace cam 30 minute in cuptor conform instructiunilor de pe ambalajul foetajului.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rapid din aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Creier pane

Postat de Sidy

Creier pane

Creierul se spala in apa rece , inlaturam eventualele bucatele de os ramase. Punem apoi creierul intr-un bol cu 1-2 linguri de otet si il lasam asa o ora. Stiu ca multe dintre voi il...

Citeste continuarea

Mamaliga cu branza (in straturi)

Postat de mirela0911

Mamaliga cu branza (in straturi)

Se pune la fiert intr-o oala, apa cu sarea. In mometul in care incepe sa dea in clocot, se toarna faina in ploaie si se amesteca cu un tel. Se lasa pe foc mic (atentie ca sare) si se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2010, 22:03
bun bun
la 14.03.2010, 20:37
multumesc
la 18.03.2010, 19:33
la 04.05.2010, 23:35
super pun si 5 furculite i sta mai bine asa
la 04.05.2010, 23:36
dar e bucatica sa vedem si sectiune

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking