Tarte aperitiv

Postat de Adinacarla in Aperitive / Garnituri
31 Mai 2010 | 8407 vizualizari
Tarte aperitiv

Sursa mea de inspiratie este aici: http://www.bucataras.ro/retete/4997/cosulete-umplute-cu-branza-masline-si-ciuperci.html

Ingrediente

  • Aluat foietaj
  • ciuperci
  • masline
  • branza de oi
  • cascaval
  • marar
  • smantana
  • ou
  • cateva feliute de ardei rosu pentru ornat.
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am amestecat toate ingredientele: ciupercile( tocate marunt), branza( am dat-o pe razatoare), cascavalul ( l-am dat pe razatoare), maslinele feliate, 3 linguri de smantana, ou, boia, marar ( tocat marunt) si am potrivit gustul cu sare si piper.

Am uns cu putin ulei formele pentru tarte si am decupat aluat pe care l-am asezat in forme...am pus apoi compozitia de mai sus si am ornat cu masline feliate, feliute de ardei rosu si feliute de ciuperci.

Am dat apoi la cuptor 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Intr-un bol se pune faina si sarea si bicarbonatul. Untul se taie in bucatele mici si se framanta cu varful degetelor impreuna cu faina pana se obtine un aluat nisipos. Se adaua apa rece si se...

Citeste continuarea

Aperitiv mini tarte cu crema de branza si jeleu de castraveti

Postat de panacris

Aperitiv mini tarte cu crema de branza si jeleu de castraveti

Aluatul fraged sarat Linco, se lasa la dezghetat in frigider, cca. 3 ore, apoi se intinde pe masa de lucru, se taie in formele dorite. Sau pentru varianta clasica se pun toate ingredientele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2010, 19:16
tare bune or mai fi si astea
la 01.06.2010, 01:27
sunt buna...musafirilor mei le-au placut.
la 01.06.2010, 01:36
ce bine arata super 5 furuc si arunca una si la mine
la 01.06.2010, 01:38
multumesc nadina...cu draga inima ti-as trimite dar azi pe la pranz s-au terminat ...dar promit ca data viitoare am sa pastrez cateva special pentru tine
la 01.06.2010, 08:59
f frumoase sunt!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking