Ingrediente
- 1 foaie aluat de foietaj
- 400 g ciuperci
- 1 ou
- 1 ceapa
- 2-3 linguri smantana
- sare
- ierburi de provence
- putin ulei pentru calit
- 1 ou pentru uns
Mod de preparare
Se scoate aluatul din frigider.
Se curata ceapa, se spala si se toaca.
Ciupercile se taie fasii subtiri.
Se caleste ceapa in ulei incins, se adauga ciupercile.
Dupa ce s-au calit, se scot si se lasa sa se raceasca.
Oul se bate, se amesteca cu smantana si condimente.
Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se aseaza ciupercile, apoi se adauga oul batut amestecat cu smantana.
Se decupeaza aluat si se pune in jurul tartei. Se bate 1 ou si se ung marginile.
Se da la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30-40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|