Rosii aperitiv cu branza

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
30 Sep 2012 | 4614 vizualizari
Rosii aperitiv cu branza

Ceva usor, rapid si delicios!

Ingrediente

  • 4 rosii mari( frumoase, sanatoase)
  • 1 cutiuta de crema de branza Apetito( Delaco) o prefer
  • aceeasi cutie dupa ce o golim, plina cu iaurt grecesc
  • 1 ardei rosu capia
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/4 legatura de marar
  • sare de mare dupa gust
  • fire de marar si patrunjel pentru decor

Mod de preparare

Rosiile se spala se sterg si se curata pe interior, iar miezul se savureaza cu pofta! :))) am gasit in piata cele mai delicioase rosii pe care le-am mancat in ultimii ani!

Crema de branza se amesteca cu iaurtul. Ardeiul se toaca la blender impreuna cu ceapa verde si se amesteca cu crema de branza si iaurtul apoi se adauga mararul tocat si se potriveste gustul de sare.

Umplem rosiile si le decoram dupa inspiratie, eu am pus capacele de castravete, rosie si ardei si cate un fir de marar si patrunjel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii aperitiv cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

Postat de Bucataras

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

Cum se prepara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană: Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați și tăiați roșiile, apoi...

Citeste continuarea

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Postat de rocsi_1612

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Iata cum se prepara Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos Blatul: Separati ouale. Amestecati galbenusurile cu uleiul, sana, parmezan. Puneti sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2012, 20:37
Aspectoase si gustoase!
la 30.09.2012, 20:37
vreau si eu
la 30.09.2012, 20:37
asa ceva nu refuz niciodatasuper Ruxy
la 30.09.2012, 20:38
bune, faine si facute cu mult drag
la 30.09.2012, 20:40
Multumesc dragele mele

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking