Ingrediente
- 2 dovlecei
- 4 ardei
- 4 rosii
- 500 g carne de porc
- 100 g orez
- 1 ou
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare,piper
Mod de preparare
Se da carnea prin masina de tocat carne, se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, apoi se amesteca cu patrunjelul tocat, carnea tocata se adauga orezul, oul si amestecam totul bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se spala ardeii, dovleceii si rosiile si se curata bine la interior. Se umplu ardeii, rosiile si dovleceii cu amestecul de carne fara a se indesa. Se asaza intr-o cratita si se toarna apa astfel incat sa fie acoperiti si se pun la fiert.
Cand sunt pe jumatate facuti, se adauga miezul de la rosii taiat cubulete se condimenteaza cu sare dupa gust si se lasa sa fiarba in continuare pana carnea este fiarta.
Se servesc cu iaurt sau smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii, ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|