Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
5 Noi 2015 | 5223 vizualizari
Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata

"Pentru Saptamana barbatilor care gatesc" va prezint ceva rapid si gustos, care merge foarte bine la un aperitiv.

Ingrediente

  • 4 rosii;
  • o legatura de marar;
  • 3 fire de ceapa verde;
  • o cutie de Branza pufoasa cu smantana Delaco.

Mod de preparare

Mararul si ceapa se spala, se taie marunt si se pun intr-un castron impreuna cu branza pufoasa, dupa care se amesteca.

Rosiile se spala, se taie un capac in partea superioara (cu codita), apoi cu ajutorul cutitului se taie circular in interior, unde se gasesc semintele. Acestea se elimina cu ajutorul unei lingurite, lasandu-se doar peretii carnosi ai rosiei. Tot cu lingurita se umplu rosiile cu amestecul din castron. Se decoreaza cu o frunzulita de marar, apoi se pot servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute

Postat de simona72

Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare scoatem aluatul pe o planseta din silicon pudrata cu faina. Facem o...

Citeste continuarea

Bulete de cartofi si branza

Postat de RuxyRux

Bulete de cartofi si branza

Se spala, taie si curata cartofii ca pentru piure si se fierb in apa. Cand sunt gata se scurg de apa, se zdrobesc usor si se pun pe rand restul ingredientelor, oul, mustarul, pesmetul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2015, 22:16
la 05.11.2015, 22:20
la 05.11.2015, 22:32
Simplu si bun!
la 05.11.2015, 22:42
Super!
la 05.11.2015, 22:56
Daa! Usor si rapid

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking