Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza

Postat de burdulea56 in Aperitive / Garnituri
24 Oct 2010 | 5593 vizualizari
Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza

Au fost tare bune, ma grabesc sa mai repet odata figura, pana mai sunt rosii de gradina, vinete sunt la congelator. Eu am fost tare incantata sa gatesc cu vinete interesante cu coaja alba (asa mi s-au parut mie cand le-am vazut prima data pe mesele din piata).

Ingrediente

Cateva rosii,

vinete cu maioneza,

verdeta pt decor.

Mod de preparare

Se aleg rosii sanatoase, rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita, apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de bine o punga de plasic, in care puneti vinetele, taiati punga la varf si prin presare umpleti jumatatile de rosii. Eu am avut de aceasta data rosii din gradina, crescute de noi, cu o forma interesanta de para.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Plăcintă cu piept de pui şi legume

Postat de diaconta

Plăcintă cu piept de pui şi legume

Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici. Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare....

Citeste continuarea

Cartofi noi cu cascaval la cuptor

Postat de ela

Cartofi noi cu cascaval la cuptor

Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si legume deshidratate, timp de 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa, la foc mic. Ii scoatem intr-o sita si ii lasam la scurs....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2010, 18:02
sunt o bunatate
la 24.10.2010, 18:04
Multumesc Rocsi.
la 24.10.2010, 18:40
Uooooooof si eu am vrut vinete,dar in piata erau tare pricajite si n-am scos de la congelator fain arata 5 furci
la 24.10.2010, 18:59
foarte bune...................
la 24.10.2010, 19:11
la piata nu am vazut niciodata vinete albe, doar intr-o revista pare-mi-se..... gustul banuiesc ca nu e diferit, nu? salatica asta e preferata mea....

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking