Rulada asortata din piept de pui

Postat de susu in Aperitive / Garnituri
26 Dec 2009 | 28626 vizualizari
Rulada asortata din piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept maricel de pui
  • mustar
  • castraveti murati
  • gogosari acri sau ardei gras rosu
  • cascaval
  • carnaciori mici sau sunca
  • morcov sotat sau fiert
  • sare
  • piper dupa gust
  • scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui  felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam.Se fixeaza rulada cu scobitori multe. Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Eu mai folosesc omleta , mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim. Se poate servi atat rece cat si calda.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada asortata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv covrigei cu jumari si chimen

Postat de merisor67

Aperitiv covrigei cu jumari si chimen

Mai întâi, trecem jumările prin robot, sau prin mașina de tocat și le mărunțim cât de fin se poate. Spargem ouăle într-un bol și dăm deoparte un gălbenuș, cu...

Citeste continuarea

Piept de pui imbracat in bacon

Postat de Dya

Piept de pui imbracat in bacon

Asezam feliile de bacon in scarita si presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras. Adaugam pieptul de pui si presaram cascavalul ramas. Infasuram peste acesta feliile de bacon si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2010, 09:01
ce pofta am de asa ceva
la 12.12.2012, 09:14
minunata!!!o idee buna pentru aperitive!!!
la 12.12.2012, 11:17
la 12.12.2012, 12:47
foarte buna
la 12.12.2012, 13:22
ce bine arata

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking