Ingrediente
- Pentru aluat
- 6 oua
- 250 grame de unt topit
- un pahar (250) de faina alba
- 350 ml lapte caldut
- sare
- piper negru (dupa gust)
- hirtie pt copt
- un prosop de in
- Pentru implutura :
- 400 gr brinza de vaci amestecata cu putin cascaval ras
- marar proaspat ( dupa gust)
Mod de preparare
Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade.
Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena
Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura .
Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute
Compozitia se ridica putin la suprafata si trebuie sa capete o culoare maronie pe deasupra.
Pina coacem la cuptor , amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.
Rasturnam pe un prosop de in umed omleta de oua si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam implutura si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aurie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|