Rulada "cosiță" cu pesto

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
30 Sep 2015 | 2875 vizualizari
Rulada "cosiță" cu pesto

Imi place mult sa fac "cosițe" - hi hi....vezi reteta Ștrudel "cosiță" cu mere si pere- http://leblogdecata.blogspot.com/2015/09/strudel-cosita-cu-mere-si-pere.html Va propun o reteta sarata de data aceasta.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 4 lingurite de sos pesto
  • 2 rosii
  • 1 mozzarella
  • 2 felii de jambon sau sunca
  • rosii cherry
  • 1/2 ardei rosu

Mod de preparare

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.
Faceti un dreptunghi, depuneti-l pe o hartie de copt.

Taiati benzi subtiri pe fiecare parte.

Etalati  sosul pesto pe partea netaiata..

Depuneti feliii de rosie si de mozarella.  

Puneti sunca si lamelele de ardei rosu.

Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.  

Decorati cu un pic de pesto, cu cuburi de ardel ,de mozzarella si cu rosii cherry. 

Dati la cuptorul incins la 200 ° C pentru 20 - 25 de minute.

A servi cu o salata verde sau ca aperitiv.    

Reteta video pe un cantec de Chrissie Hynde?-aici  https://youtu.be/iTVAiEJQu6A

Pofta Buna !!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "cosiță" cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Oua vopsite in vasul Zepter

Postat de panacris

Oua vopsite in vasul Zepter

Sita se așază deasupra vasului pregătit pentru fierbere. Se așază ouăle, degresate cu detergent de vase și clătite cu apă rece, în sită, unul câte unul. Se toarnă...

Citeste continuarea

Briose mic dejun

Postat de RuxyRux

Briose mic dejun

Ceapa si ciupercile se toaca la blender, la fel si dovleacul. Se incinge uleiul (usor) si se pun ciupercile presarate cu putina sare si se lasa doua minute la foc mic, se adauga ciupercile si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2015, 12:45
la 30.09.2015, 12:50
buna!
la 30.09.2015, 13:49
la 30.09.2015, 14:27
Tare buna
la 30.09.2015, 15:08
super rulada

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking