Ingrediente
- 2 foi napolitana mici(sau una mare)
- Crema biscuiti
- 100 gr zahar
- 175 ml apa
- 150 gr biscuiti simpli
- Crema de lapte praf
- 100 gr zahar
- 100 gr unt
- 100 gr lapte praf
- 2 linguri nuca de cocos
- 3 linguri apa (asa e reteta,dar eu zic ca n-ar fi nevoie.Sau,adaugati mai mult unt)
Mod de preparare
Biscuitii se macina in robotul de bucatarie. Zaharul se caramelizeaza la foc mic,apoi se adauga apa.Se fierbe in continuare pana se topeste tot zaharul.Dam deoparte,adaugam pesmetul de biscuiti si amestecam. Crema obtinuta se intinde imediat peste foaia de napolitana.
Crema de lapte praf
(Apa) Zaharul si untul se pun la foc mic.Se omogenizeaza bine.Dam deoparte,adaugam laptele praf si nuca de cocos si amestecam bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Intindem crema obtinuta peste crema de biscuiti,apoi rulam usor foaia de napolitana.Dam la rece pana se intareste.
Am respectat intructiunile ca la Miha...dar nu stiu ce n-a iesit. Reteta ei aici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|