Rulada cu branza

Postat de ana77 in Prajituri
28 Mai 2012 | 6221 vizualizari
Rulada cu branza

Ingrediente

Rulada:

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita rom
  • un praf sare

Crema:

  • 1/2 borcan gem caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust (eu am pus 3 linguri rase)
  • 1 lamaie mica

Mod de preparare

Rulada:

- se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf sare si se adauga galbenusurile pe rand, apoi romul, faina si se amesteca bine

- se toarna compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se da la cuptor la foc mediu pt 15 min.

- se scoate blatul, se dezlipeste de hartia de copt si se ruleaza intr0un prosopdupa care se lasa sa se raceasca.

Crema:


- se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra

- se adauga branza, coaja de lamaie, si se amesteca bine

Montajul:

- se desface blatul din prosop, se unge cu un strat subtire de gem de caise pe toata suprafata, apoi se intinde crema de branza, se ruleaza si se decoreaza dupa imaginatie sau nu.

- inainte de a taia rulada si a o servi, se tine la rece cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu portocale, frisca si crema de branza

Postat de rocsi_1612

Desert rulada cu portocale, frisca si crema de branza

Blatul: Separati ouale. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul si mixati pana obtineti o bezea ferma. Incorporati galbenusurile si mixati usor. Radeti coaja de...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2012, 07:48
Delicioasa!
la 28.05.2012, 08:13
delicioasa
la 28.05.2012, 08:23
la 28.05.2012, 08:44
Vin si eu la o feliuta,arata asa de bine
la 28.05.2012, 08:48
ce rulada buna ai facut Ana super

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking