Rulada cu morcovi si crema de branza

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
23 Apr 2013 | 15247 vizualizari
Rulada cu morcovi si crema de branza

Un aperitiv rapid si foarte gustos...un blat spongios( aduce putin cu blatul de ecler) si o crema de branza delicioasa...poftiti la degustat :) merge bine cu rosii, masline, ceapa verde...sau de ce nu usturoi verde ca tot s-a dat startul la delicatese de sezon :)

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 oua
  • 5 linguri iaurt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 varf cutit praf de copt
  • 300 gr faina
  • 100 ml ulei( vegetal)
  • 150 ml lapte dulce

Crema de branza:

  • 300 gr branza de vaci
  • 150 gr telemea de vaca
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri smantana groasa
  • sare dupa gust daca mai este nevoie

Mod de preparare

Se mixeaza( sau cu telul), morcovii tocati la blender in prealabil cu ouale, iaurtul, uleiul, laptele, faina, praful de copt si sarea.

Se tapeteaza tava de cuptor cu foaie de copt si se pune compozitia, se intinde cu o spatula uniform.

Se coace pentru 15 minute la 180 de grade.

Intre timp se uda un prosopel de bucatarie cu apa rece si se intinde pe o suprafata.

Se ridica blatul de rulada cu tot cu hartia de copt din tava si se aseaza pe prosopul ud. Se asteapta un minut dupa care se ruleaza usor cu tot cu prospel in spatele hartiei de copt.

Se desface cu grija blatul inapoi.

Prosopul se uda pentru a doua oara cu apa si se stoarce bine. Se aseaza din nou sub foaia de copt.

Se pune compozitia de branza care intre timp a stat la rece in frigider.

Vom intinde uniform si vom rula din nou blatul impreuna cu crema de branza.

Cu atentie vom pune sub rulada o folie de prospetime si vom strange rulada in ea.

Pentru a treia oara udam prosopelul il stoarcem bine si asezam rulada cu tot cu folie deasupra si o dam la rece( ea e deja racita). O lasam minim o ora inainte sa o taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu morcovi si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulada de branza cu somon

Postat de Oana_Georgiana

Rulada de branza cu somon

Intr-un castron mai mare amestecam toate branzeturile pe care le-am tinut in prealabil la temperatura camerei. Gelatina se dizolva in vin si apoi se tine la bain-marie aproximativ 15 minute la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2013, 19:00
Mmmm,ce bunatate de rulada ai facut! iti dau si
la 23.04.2013, 19:10
Mena mea draga si dulce cred ca numai tie iti place puuup!
la 23.04.2013, 19:16
si mie imi place !
la 23.04.2013, 19:17
Place rulada, faina combinatia si ti-a iesit tare bine!!!
la 23.04.2013, 19:17
SI MIE imi place!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking