Rulada tricolora

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
30 Apr 2014 | 5374 vizualizari
Rulada tricolora

Reteta este de la Sidi modificata pe ici pe colo mai ales la umplutura.A fost buna si arata tare bine .

Ingrediente

  • Aluatul portocaliu:
  • -2 oua
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura smantana
  • -2 linguri faina
  • -1/3 praf de copt
  • -2 linguri pasta de ardei sau ketchup
  • -sare
  • Aluatul galben:
  • -2 oua
  • -2 linguri faina
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura smantana
  • -100 g telemea de vaca, oaie
  • -1/3 praf de copt
  • Aluatul verde:
  • -2 oua
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri faina
  • -1 lingura smantana
  • -1/3 praf de copt
  • -3 linguri spanac (fiert si tocat)
  • -sare
  • Umplutura:
  • -300 g crema de branza
  • -100 g smantana
  • -sare
  • -o lingurita boia de ardei

Mod de preparare

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,

Pregatim o tava de copt pe care o tapetam cu hartie si pregatim si cuptorul , il pornim la 180 grade C

Aluaturile:

Separam albusurile de galbenus , avem nevoie de 3 boluri mari si de 3 castronase. In bolurile mari punem albusurile pe care le vom bate cu putina sare , iar in castronele punem galbenusurile.

Peste galbenusuri punem smantana, ingredientul pentru culoare , praful de copt, si uleiul .Omogenizam bine.

Batem albusurile spuma si adaugam compozitia din cate un castronel peste fiecare doua albusuri batute.

Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
In tava pregatita deja punem fasii din cele trei aluaturi alternind culorile

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.

Pregatim un prosop si cand scoatem tava din cuptor o rasturnam pe prosopul umezit cu ajutorul caruia vom rula aluatul.

Il lasam la racit .

Umplutura:

Branza de vaca  o amestecam cu smantana,o facem pasta ,sare, boia de ardei dulce sau mai puteti adauga marar verde tocat, sunca , porumb etc…,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Postat de momo121

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Pentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri. Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in...

Citeste continuarea

Ruladă tricoloră a la Sidy

Postat de panacris

Ruladă tricoloră a la Sidy

Cele trei aluaturi se prepară separat, dar în același timp. În trei vase diferite se separă ouăle, gălbenușurile se vor pune în vasul mixerului. De data asta am ușurat un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2014, 10:31
ce faina e si asta!
la 30.04.2014, 10:37
la 30.04.2014, 10:42
faina
la 30.04.2014, 10:46
Aspectoasa!
la 30.04.2014, 10:56
super

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking