4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Multumesc Sidy pentru reteta,este de efect si foarte gustoasa
Ingrediente
Mod de prepararePregatim 3 boluri in care vom face aluaturile, Aluatul-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam smantana,faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care ii va da culoarea,albusurile si amestecam cu o lingura, Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi. Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt,intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful) Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,cca 20-30 min, Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca, Umplutura-Crema de branza o amestecam cu smantana,mararul tocat,sare,sunca taiata cubulete, Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore. Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de momo121
Pentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri. Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in...
Citeste continuareaPostat de panacris
Cele trei aluaturi se prepară separat, dar în același timp. În trei vase diferite se separă ouăle, gălbenușurile se vor pune în vasul mixerului. De data asta am ușurat un...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|