Ingrediente
- 3 oua
- 5 linguri iaurt
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 praf de copt
- 400 g faina
- 100 ml lapte
- 50 ml ulei
- 1 lingurita pasta de ardei
- Umplutura
- 300 g branza de vaci
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ardei rosu
- 100 g smantana
- sunca
Mod de preparare
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.
Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.
Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.
O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore,
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|