Ingrediente
- 4 oua
- 4 linguri zahar
- 4 linguri faina
- 2 liunguri ulei
- o jumatate praf de copt
- esenta
- pt umplutura
- 150 gr branza de vaca
- 100 gr smantana pt frisca
- 150 gr dulceata de visine
- 4 linguri zahar
Mod de preparare
Blatul: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptor pt 15 min la 180 grade
Scoatem tava din cuptor si dezlipim blatul usor fara a se rupe. Pe foaia de copt pe care am copt blatul presaram 2 linguri zahar apoi punem blatul fierbinte, apoi rulam blatul gol cat de strans posibil si lasam asa rulat sa se raceasca
Intre timp pregatim umplutura: batem smantana separat pana se ingroasa. Adaugam cu lingura incetul cu incetul branza si apoi dulceata de visine
Cu aceasta umplutura umplem blatul si rulam "rulada" apoi o dam la rece pt 2-3 ore
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|