Ingrediente
- Foaie :
- 8 oua
- 8 linguri zahar
- 8 linguri faina
- 2 plicuri amidon
- 2 zahar vanilat
- Crema :
- 200 ml. frisca
- 150 gr. ciocolata
Mod de preparare
Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu amidon. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop umed.
Intre timp se prepara si crema :
Se bate frisca cu mixerul. Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Cand este topita in totalitate se toarna in fir subtire peste frisca, mixand continuu. Odata preparata crema, se intinde pe toata suprafata foi de rulada si se ruleaza cu ajutorul prosopului.
Se orneaza cu frisca si ciocolata. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|