Ingrediente
- 4 oua
- 4 linguri zahar
- 4 linguri faina
- Crema
- 1 plic crema caramel Dr.oetker
- 130 g zahar farin
- 200 g smantana 32% grasime ( eu am luat din aceea groasa de Bistrita-Nasaud)
- 2-3 linguri dulceata de zmeura
- sos de ciocolata
Mod de preparare
Am separat galbenusurile de albusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare iar galbenusurile le-am mixat cu zaharul,pana acesta s-a topit,am adaugat si faina in galbenusuri iar la final albusurile batute spuma tare,avand grija sa amestec de jos in sus cu miscari lente .Am tapetata o tava ( 38/26) cu hartie de copt,am turnat complozitia in tava si am uniformizat-o apoi am facut niste rotcoale cu sos de ciocolata.Am dat tava la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru cca 25 min,cand trece testul scobitorii este gata.Am scos tava din cuptor si am rasturnat rulada pe un servet umed si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca.
Crema:
Intr-un castron am pus continutul plicului,apoi zaharul farin si smantana si am mixat bine,la final am adaugat dulceata de zmeura.Dupa ce s-a racit rulada,am desfacut-o de pe servet,am intins mai mult de jumatate din crema si am rulat.Deasupra am ornat-o cu restul de crema si sos de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema caramel si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|