Rulada cu crema de vanilie

Postat de MIUTA in Prajituri
26 Noi 2010 | 7359 vizualizari
Rulada cu crema de vanilie

Un desert rapid si foarte gustos.

Ingrediente

  • BLAT
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 5 linguri faina
  • CREMA
  • 200 ml frisca hulala
  • 200ml lapte rece
  • un plic crema ole vanilie
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Se separa ouale si se bat albusurile separat cu 5 linguri zahar.Se adauga galbenusele,praful de copt si cele 5 linguri de faina.Se coace intr-o forma dreptunghiulara 20 min.Cat timp este blatul la cuptor  se face crema mixand frisca,laptele si praful de vanilie ole timp de 5 minute. Am adaugat in crema si fulgi de ciocolata.Se pune la frigider.Cand blatul este copt se scoate din tava si se ruleaza pe un servet de bucatarie umed.Cand s-a racit se umple cu crema de vanilie.Se pune iar in frigider 1 ora.Este delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Desert rulada din bezea si nuci cu crema de mascarpone si cafea instant

Postat de katty

Desert rulada din bezea si nuci cu crema de mascarpone si cafea instant

Intr-un castron mixam albusurile la temperatura camerei cu sarea pana face moturi. Adaugam zaharul si mixam pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam nuca macinata pe care am rumenit-o...

Citeste continuarea

Desert rulada cu blat din albusuri, jeleu de merisoare si crema de lamaie

Postat de katty

Desert rulada cu blat din albusuri, jeleu de merisoare si crema de lamaie

Pregatim mai intai blatul. Mixam intr-un castron albusurile impreuna cu sarea, apoi cu zaharul pana devine o bezea ferma. Adaugam uleiul, vanilia si ompgenizam compozitia. Cernem faina amestecata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2010, 12:36
la 26.11.2010, 12:36
sunt primul
la 26.11.2010, 12:44
Te servesc cu placere .
la 26.11.2010, 12:59
al 2 lea ''vizitator'' primeste ceva?
la 26.11.2010, 13:10
Primesti Corina,te invit cu drag

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking