Ingrediente
- 5 oua
- 120gr zahar
- 115gr faina
- 1 pliculet de zahar vanilat
- o lingura de amidon
- 3 linguri de zahar pudra
- un borcan cu dulceata de visine
- 60gr ciocolata(eu am avut cu cereale expandate)
- 4 linguri de lapte
- 2 coli hartie de copt
Mod de preparare
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Cand sunt tari se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat.Incorporam apoi galbenusurile.Amestecam faina cu amidonul iar apoi o incorporam usor in albusuri amestecand cu o lingura de lemn ,de jos in sus.Coacem in tava in care am pus hartie de copt ,in cuptorul preincalzit la 180 de grade 15-20min pana cand daca introducem o scobitoare in blat,iese curata.
Rasturnam blatul pe hartia de copt pregatita din timp.Il pudram fierbinte cu zaharul pudra si rulam usor.Lasam sa se raceasca asa rulat.Dupa ce s-a racit ,desfasuram rulada,o ungem cu dulceata de visine si apoi rulam usor.
Glazura:se topeste ciocolata rupta bucati mici in lapte.Dupa ce s-a topit complet luam de pe foc.Asteptam sa fie calduta,apoi glazuram rulada.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de visine si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|