Ingrediente
- Crema
- 200 g biscuiti cu cacao glazurati Alka
- 250 g mascarpone
- 2 linguri zahar farin (nu pline, rase)
- 3 linguri dulceata de visine
- Glazura
- 300 ml apa
- 3 linguri zahar
- 100 g cacao
- 100 g margarina
- 100 g ciocolata cu lapte
- 3 foi de napolitana
- 36 visine congelate
Mod de preparare
Crema:
Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena.
Glazura:
Apa cu zaharul, cacaoa pe foc, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat ciocolata rupta bucati si am amestecat pana s-a topit, am tras de pe foc si am adaugat si margarina.
Asamblare:
Peste foaia de napolitana am pus glazura, am intins-o bine si am asteptat sa intre in foaie bine, sa se inmoaie, ca sa o pot rula. Am intins un strat de crema si am pus visine, in sir indian, am rulat si apoi am glazurat rulada. Le-am dat la rece, la congelator, cu cat stau mai mult cu atat mai bine, depinde de rabdare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (44)
|