Rulada cu inghetata capuccino

Postat de alldaycooking in Dulciuri
2 Aug 2012 | 3887 vizualizari
Rulada cu inghetata capuccino

Ingrediente

  • Pandispan:
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar brun
  • 3 linguri faina
  • Inghetata:
  • 100 gr ciocolata alba cu capuccino
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • Philadelphia cu Milka

Mod de preparare

Pentru pandispan am batut spuma cele 3 albusuri, am adaugat treptat zaharul brun, apoi galbenusurile si in final am pus faina si am amestecat usor. Am copt la 180 de grade Celsius timp de 12 minute.

Pentru inghetata am pus galbenusurile, laptele si ciocolata rupta bucati la bain marie si am amestecat cu ajutorul telului. Am tinut pe aburi pana cand s-a ingrosat putin crema.

Albusurile le-am batut spuma pe aburi, apoi le-am adaugat la crema de ciocolata.

Smantana pentru frisca am batut-o putin, doar pentru a se mai ingrosa putin, apoi am amestecat-o cu crema de ciocolata.

Din pandispan am taiat o fasie pentru a putea intra in tava de chec, marginile asa cum se vede imbraca peretii tavii.

Am turnat din crema pentru a acoperi pandispanul, am acoperit cu o felie de pandispan,

am turnat din nou crema si iarasi am acoperit cu pandispan.

Am continuat pana cand s-a terminat crema si am asezat ultima fasie de pandispan.

Am lasat la congelator peste noapte. A doua zi am scos din forma si am imbracat rulada cu Philadelphia cu ciocolata Milka.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu inghetata capuccino" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite cu suc de mere si umplutura de mere caramelizate

Postat de Pungasa_Rogue

Clatite cu suc de mere si umplutura de mere caramelizate

Umplutura: Merele curatate de coaja si seminte se dau pe razatoarea mica a robotului de bucatarie. Intr-un craticior se topeste zaharul, apoi se adauga untul. Dupa ce se formeaza...

Citeste continuarea

Desert prajitura Tiramisu reţetă originală

Postat de gaby_d

Desert prajitura Tiramisu reţetă originală

Tiramisu reţetă originală Prepara o cafea tare si buna – poti prepara mai multa ca oricum o bei ) Las-o sa se raceasca. Separa albusurile de galbenusuri. Freaca galbenusurile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2012, 21:56
ufff, la ora asta?
la 02.08.2012, 21:58
au, ce bunatate! nu am papat niciodata
la 02.08.2012, 21:59
dar cum arata!! ne poti pastra pentru maine?
la 02.08.2012, 22:03
la 02.08.2012, 22:12
bun

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking