Ingrediente
Pentru aluat:
- 1 ou
- 1/2 cub de drojdie
- 1/2 lingurita de zahar
- sare dupa gust
- 150 ml lapte caldut
- 20 gr seminte de mac
- 1/2 pachet de margarina
- faina neagra cat cuprinde (cca 300 -350 gr)
Pentru umplutura si decor:
- 1 cutie branza ceva fin Delaco
- 2 felii de cascaval (Ementaler)
- miez de lapte
- 2 ardei kapia copti
- cascaval ras, cca 100 gr
Mod de preparare
Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata.
Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti, fasii de cascaval feliat, din loc in loc cate o portie de miez de lapte, presaram cascaval ras si rulam aluatul in asa fel incat sa ne incapa rulada intr-o tava de cozonac.
Deasupra presaram cascaval ras, seminte de mac si asezam felii de miez de lapte.
Dam la copt, la temperatura medie cca 40 min, pana capata rulada noastra aspect de rumen.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|