Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
5 Sep 2013 | 2876 vizualizari
Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 1/2 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte de mac
  • 1/2 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 300 -350 gr)

Pentru umplutura si decor:

  • 1 cutie branza ceva fin Delaco
  • 2 felii de cascaval (Ementaler)
  • miez de lapte
  • 2 ardei kapia copti
  • cascaval ras, cca 100 gr

Mod de preparare

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata.

Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti, fasii de cascaval feliat, din loc in loc cate o portie de miez de lapte, presaram cascaval ras si rulam aluatul in asa fel incat sa ne incapa rulada intr-o tava de cozonac.

Deasupra presaram cascaval ras, seminte de mac si asezam felii de miez de lapte.

Dam la copt, la temperatura medie cca 40 min, pana capata rulada noastra aspect de rumen.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci

Postat de merisor67

Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci

Lasam foietajul sa se dezgete la temperatura camerei si preparam intre timp umplutura. Tocam ceapa solzisori si o calim in uleiul incins pana devine sticloasa, apoi adaugam peste ea, ciupercile...

Citeste continuarea

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Postat de rocsi_1612

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea. Spalam orezul, il punem la fiert, apoi il scurgem de apa. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2013, 20:57
Pot sa ma servesc din bunatatea asta?
la 05.09.2013, 20:57
Cat de bine arata!
la 05.09.2013, 20:58
Bravo, Claudia Te detasezi Baftaaa!
la 05.09.2013, 20:59
Si eu vreau
la 05.09.2013, 20:59
foarte buna

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking