Rulada de carne

Postat de kamy in Aperitive / Garnituri
20 Mar 2011 | 7010 vizualizari
Rulada de carne

Mi-a fost lene sa prajesc piftelele,asa ca am facut o rulada

Ingrediente

  • 1 kg.carne tocata
  • 3 oua
  • 1 felie franzela(nu proaspata)
  • 2 cartofi potriviti spre mici
  • 1 ceapa
  • o capatana usturoi
  • marar
  • seminte susan
  • sare,piper
  • pesmet
omleta
  • 3 oua
  • 1 lingurita cu varf amidon
  • 1o ml.apa minerala
  • patrunjel
  • sare,piper

Mod de preparare

Carnea tocata am pregatit-o ca pentru  piftele...ca aici  http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-piftele-14178.html  si o lasam la rece o jumatate de ora.

Facem o omleta din 3 oua,amidonul desfacut cu putina apa minerala,sare,piper si patrunjel verde,

O punem intr-o tigaie la foc mic cu capac deasupra.Cand e coapta dedesupt,punem o farfurie peste tigaie,intoarcem tigaia,dupa care o impingem in tigaie cu partea necoapta in jos.Mai lasam putin pe foc si o scoatem pe o farfurie.

Intindem folie alimentara pe care o umezim cu apa sau ulei,punem carnea tocata pe care o intindem cu mana uda in asa fel incat sa obtinem o foaie de latimea formei de chec in care vom coace rulada. Presaram susan peste carne,punem omleta si cu ajutorul foliei rulam cat putem de strans.

Asezam rulada in forma de chec pe care am tapetat-o cu margarina si pesmet,presaram si deasupra seminte de susan si pesmet si o dam la cuptor,incins in prealabil,la foc mic ptr 30-40 min.(timpul depinde de cuptorul fiecaruia...daca trece testul scobitorii e ok)

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Mie imi place enorm pe paine prajita si unsa cu unt.

pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de rulada de curcan pentru masa de Craciun

Postat de Bucataras

Reteta de rulada de curcan pentru masa de Craciun

 Iata cum se prepara Reteta de rulada de curcan pentru masa de Craciun Pregătirea pieptului de curcan - Tăiem pieptul de curcan pe jumătate și îl crestăm apoi ușor,...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Mai întâi pregătești legumele sotate. Le gătești rapid într-o tigaie largă cu puțin ulei, la foc iute. Le asezonezi la final cu sare si piper și cu 1-2 cîței de...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 20.03.2011, 19:30
ce bine arata
la 20.03.2011, 19:39
interesant
la 20.03.2011, 19:41
o felie vreau si eu
la 20.03.2011, 19:42
foarte fain arata
la 20.03.2011, 19:46
dia...e si foarte buna

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking