Ingrediente
- 500 gr de carne de porc tocata
- 500 gr carne afumata de porc tocata
- 100 gr cascaval Delaco
- 100 gr parmezan ras
- 100 de gr branza de vaca
- 200 gr de ciuperci
- 3 oua
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare
Carnea tocata o amestecam impreuna cu branza de vaca rasa, parmezanul, 2 oua, putina sare si piper. Cand s-au omogenizat ingredientele turnam compozitia pe o hartie de copt si o intindem cu sucitorul.
Radem parmezan si branza de vaca deasupra, asezam feliile de cascaval Delaco, ciupercile din conserva si felii de ceapa taiate subtiri. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, o asezam intr-o forma rulada formata, batem un ou si ungem cu el rulada deasupra.
Punem forma in cuptor la 200 de grade 50 de minute.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|