Rulada de pui

Postat de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri
27 Oct 2010 | 7059 vizualizari
Rulada de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui maricel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 piept de pui mic afumat sau e foarte buna sunca de praga
  • 1 rola mica de cascaval
  • Sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc

Mod de preparare

Asa...in primul rand incercam sa desfacem pieptul de pui cu grija sa il intindem pe un tocator pe care o sa il batem ca la snitel pana obtinem o foaie de carne nu prea groasa dar nici subtire sa se rupa. Punem sare,piper,cimbru,etc,presaram cascaval dat de razatoare un strat destul cat sa acopere toata bucata de carne. Pieptul de pui afumat il taiem fasiute sau felii si il asezam peste cascaval,ardeiul gras la fel fideluta sau felii mai groase ,mie asa imi place Acum incercam sa rulam cu grija pieptul de pui ,il asezam pe o folie de aluminui si il infasuram bine.

Il punem intr-o tava si il dam la cuptor la foc mediu nu pentru prea mult timp deoarece se coace foarte repede.Cand credem ca este aproape gata, scoatem tava din cuptor si desfacem folia deasupra sa intre caldura si sa se rumeneasca putin. Lasam putin sa se raceasca in folie si apoi desfacem si taiem felii.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2010, 10:35
Ce bunatate
la 27.10.2010, 11:36
la 27.10.2010, 13:09
la 27.10.2010, 17:55
foarte buna
la 02.03.2012, 12:07
Delicios!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking